HOW TO SPREAD THE CHRISTMAS SPRIT

Huomenta! Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi tällä kertaa ensimmäinen blogipostaus myös suomeksi! 

Olemme vihdoin saaneet asunnon joulukuntoon. On joulukuusi, jouluvalot, koriste-esineitä ja kynttilöitä. Olen istunut viime päivät kotona flunssassa ja tuli myös tehtyä pieni kasa joulukortteja, niitä en ole askarrellut itse varmaan ala-asteen jälkeen. Tänään on kuitenkin itsenäisyyspäivä ja joulu tekee tuloaan – sen huomaa sillä kaikkien mielessä pyörii joulustostokset, itselläni mukaanlukien. Ostan tietenkin joululahjoja perheelle, mutta tänään paikallisessa ruokakaupassa satuin näkemään joulukuusen, joka oli täynnä pieniä pakettikortteja. Tajusin että kyseessä on Joulupuu keräyspiste, jonka tarkoituksena on kerätä lahjoja lapsille jotka eivät muuten niitä välttämättä saisi. Sieltä joululahjat lähtevät eteenpäin vähävaraisille perheille ja heidän lapsilleen ja päätin, että tänä vuonna myös minä osallistun tähän. Suosittelen tätä  lämpimästi kaikille, joilla on siihen pieninkään mahdollisuus. Levitä joulumieltä ja se lämmittää varmasti sinun sydäntäsi ja vielä enemmän lahjansaajan ♥ Ihanaa itsenäisyyspäivää! 

//

Good morning! We have finally decorated our place for Christmas. We have the tree, lights, small decorations and candles. While being home with the flu, I made so many Christmas cards. I don’t think I’ve done that since school.  Anyway, it being December 6th, the Finnish independencde day today and Christmas coming up – everyone minds are at Christmas shopping, mine included. I will of course get presents for family, but the other day at the local supermarket I saw a Christmas tree full of small present tags. I realized it’s one of those, part of the Joulupuu fundraising, where the aim is to collect presents for children who wouldn’t necessarily get any. From there, the presents are then given out to all the needy families and their children and I decided that I want to participate this year too. I encourage everyone with even the smallest possibility to do this. Spread some Christmas spririt and if will for sure warm your heart and even more the happy child’s ♥ Have a beautiful independence day! 

//

God morgon! Vi har äntligen dekorerat för jul. Vi har julgran, julbelysning, små prydnader och ljus. Då jag satt hemma med min förkylning har jag även pysslat en massa julkort. Jag tror inte jag gjort det sedan lågstadiet typ. Hur som helst, är det sjätte december idag, Finlands självständighetsdag och julen på kommande, vilket betyder att allas tankar kretsar kring julklappar. Jag ska såklart också köpa presenter åt familj, men häromdan i matbutiken, såg jag en julgran, full med små presentkort. Insåg att det var ett av Joulupuu insamlingsställena, där tanken är att samla ihop presenter för barn, som kanske annars inte får några. Presenterna delas ut till ekonomiskt utsatta familjer och deras barn och jag bestämde att i år vill jag delta. Jag  uppmuntrar alla som har möjlighet till det, delta. Sprid julglädje och det kommer garanterat värma ditt hjärta och ännu mer, barnets, som får presenten ♥ Ha en fin självständighetsdag! 

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

2 thoughts on “HOW TO SPREAD THE CHRISTMAS SPRIT

  1. Ihana joulukoti teillä jo! Koitan ite kaivaa energiaa että saisin myös kaivettua jo koristeita kellarista esille! Harvoin itellä menny näinkin ”myöhäseen” ilman mitään koristeita 😄

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: