ROADTRIP

Time for some roadtrip photos! 

We decided to drive from Torrevieja to Alvor in Portugal instead of trying to fly/bus/train. It was an 8 hour drive, which we thought would be super tough. 

//

Dags för roadtrip bilder!

Vi bestämde oss för att köra från Torrevieja till Alvor i Portugal istället för att försöka flyga/buss/tåg. Det var 8 timmar att köra, vilket vi trodde skulle bli jätte tungt.

 

We stopped off in Seville for some food and last minute shopping. It was such a beautiful city – I wish we had more time to spend there, but hopefully we can do that another time. 

//

Vi stannade i Seville för att äta och lite sista minuten panikshopping. Seville var en så vacker stad – önskar vi hade kunnat stanna längre, men hoppas vi kan göra det en annan gång.

Our little Toyota HYBRID! When we first jumped in we turned the car on an off from an ON/OFF button so many times and almost Youtubed “How to start a Toyota Hybrid”. Then we realized it is so quiet and we had in fact just been starting and turning it off…

//

Vår lilla Toyota HYBRID! När vi först hoppade in i bilen startade vi bilen från en ON/OFF knapp så många gånger utan att få igång den så vi nästan kollade från Youtube hur man startar en Toyota Hybrid. Sen insåg vi att den är helt enkelt så tyst och där hade vi då hålit på starta och stänga av den..

Driving into Portugal and Alvor – we were greeted by this breathtaking sunset.

//

Då vi kom körande in till Portugal och Alvor möttes vi av denna galet fina solnedgång.

DSC_0210-2DSC_0203DSC_0200

The way back we almost powered through the whole 8 hours with a quick coffee stop somewhere in the middle of nowhere. 

//

Resan tillbaka körde vi nästan i ett streck med en snabb kaffepaus i mitten av ingenstans.

IMG_6135IMG_6142

Already looking forwad to another roadtrip and visits to some beautiful cities in Spain!♥

//

Ser redan fram emot en till roadtrip och att besöka några fina städer i Spanien!♥

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

3 thoughts on “ROADTRIP

  1. Pakko kommentoida tohon kun kirjotit teidän vuokra-autosta joka eka käynnistelitte useampaan kertaan. Se kyl aina välillä vie oman hetkensä et pääsee jonkun uuden auton toimintoihin sisälle, meilläki Mallorcalla alko tuntua ko piilokamerasta ko ei heti tajuttu miten meijän vuokra-autossa meni pakki päälle tai missä ja miten käsijarru toimi :’D auto meni lentokentän parkissa vaa hetken aina milli kerrallaan eteenpäin kun kokeiltiin kerta toisensa jälkeen et no oisko pakki nyt päällä ja aina se meni vaan ykkösvaihteelle ja näin myös milli kerrallaan eteenpäin kunnes me ei voitu enää jatkaa nii ko oltais muute törmätty parkkiruudun päässä olevaan kaiteeseen :’D manuaalikaan ei paljoa auttanu ko oli espanjaks, Mika juoksi lopulta sinne vuokrapisteelle esittään pienen tähdentävän kysymyksen ja jeeep, ei ois ko pitäny vaihdekeppiä pohjaan ja sit vääntää samaan suuntaan ko ykkösvaihde nii johan alko auto peruuttamaan 😉

    Like

    1. HAHA!!!! Onneks muillakin on näitä toilailuja ja siis kuinka typerä olo siinä tuleekaan😂😂 lopulta ajattelin että läden kokeilemaan jos auto liikkuu ja kun se tosiaan liikku eteenpäin luulin ensin vaan että se liukuu parkkihallin lattian kaltevuuden takia ja äkkiää jarrut pohjaan. Näinhän se ei kuitenkaan ollu😂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: